Informatii livrare

Puteti opta pentru modalitatea de livrare (posta sau curier) in timp ce faceti comanda pe site.

Optiuni:

1) Posta romana

Pentru comenzi de cel putin 6 carti (din orice titlu), suportam taxele postale.

Pentru comenzi mai mici de 6 carti, la pretul acestora se adauga 11 lei taxe postale.

Pentru cartile din categoria SuperREDUCERI, taxele sunt gratuite pentru cel putin 12 exemplare.

Termene de livrare orientative: cel mult 3 zile lucratoare in perioadele neaglomerate ale anului scolar, 7 zile lucratoare in lunile septembrie - octombrie.

 

2) Urgent Curier

Pentru comenzi pana in 200 lei, taxele de curierat si ramburs sunt de 20 de lei, pentru acele localitati in care livrarea nu presupune kilometri suplimentari - puteti calcula chiar dumneavoastra cat va costa expeditia: https://https://app.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx?action=Calculator

Pentru comenzi peste 200 lei, nu se percep taxe de curierat, pentru acele localitati in care livrarea nu presupune kilometri suplimentari. https://app.urgentcargus.ro/Private/ComandaAcum.aspx?action=Calculator

Termene de livrare orientative: 1-2 zile lucratoare in perioadele neaglomerate ale anului scolar, cel mult 4-5 zile lucratoare in lunile septembrie - octombrie.

Documentul eliberat de Posta sau curier reprezinta dovada platii. Nu este necesar un alt document (chitanta, bon fiscal) emis de noi. Factura este intotdeauna in interiorul coletului.

Termenele de livrare sunt orientative; ne straduim in permanenta sa fim cat mai prompti in onorarea comenzilor dumneavoastra.